Pedeja laika sen neesmu neko rakstijusi, bija laika trukums, un es parsvara edu darzenu karijus. Atri un garshigi. Ari leti. Te bus pedejie mani iecienitie indieshu kariji.
Pikantas kartupelu karijs
5-6 gab nomizotu kartupelu
1 sipols nomizots un sakapats
1 kiploka daivina
1/2 sakapats svaigs cili pipars ( ar pulveri, ja nav svaigA)
1 t/k sals
1 1/2 cm ingvera sakne ( vai pulveris)
2 kardamona galvinu seklas
2 ed. k. olivellas
1 ed.k. sviesta
1 kanela standzina
2 sakapati lieli tomati ( blansheti bez mizas un seklam)
1 tk. sinepju seklu
1 ed.k. garam masala ( garsvielu maisijums, pardodas indijas precu veikalos)
125 ml jogurta bez piedevam
1 ek.k. siki sakapata koriandra ( var bez )
Vartupelus novaram min 15 salsudeni. Tikmer sipolus kopa ar kiplokiem , cili pipariem , sali, ingveru un kardamona seklam sasmalcina virtuves kombaina, lai veidojas pasta.
Liela panna sakarse ellu ar sviestu, pievieno pastu un saute 2 min. Pievieno kaneli, tomatus, sinepju seklas un garam masala, nepartraukti maisot saute 5 min. Iemaisa jogurtu un saute 2-3 min , lidz masa sabiezejusi. Pievieno kartupelus, kas pec novarisanas sagriezti kubinos un saute 5-10 min. Liek skivjos parkaisa ar lociniem un koriandru un pasniedz karstus!
Bon ap
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru