Pēdējā laikā es meklēju jaunas garšas nianses..
Bumbieru un Gorgondzolas risoto
4-6 porcijas, 40-45 min gatavošana
1 mazs sakapāts sīpols
125 g sviesta
400 g itāļu risoto rīsu
2 stingri sakapāti bunbieri
125 ml brendija
500 ml dārzeņu boljona
200 g gorgondzolas siera ( var izmantot dor blue)
4-6 valrieksti rotashanai
Panna sakarsē 6 ēd.k. sviesta, ieber sīpolus un sautē 5 min, iemaisa rīsus un bumbierus un sautē 2 min, pielej brendiju un karsē līdz tas izgaro, pielej 125 ml buljona un sautē 10 min, ja nepieciesams, pielej vairāk buljona. Pievieno sieru un atlikuso buljonu. Sautē vēl 5 min līdz rīsi mīksti. Iemaisa atlikušo sviestu, pilda sķīvjos un vidū liek valriekstus
mca
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru