![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUsmd1O7kvsA_KK52ZScI6MDF8cGGT4WkZmSTf6MYCYEBJ76-tJrWjRL2JvT9h8ov2Vt_cFM753pOHxUIx_NOGbM3nO8KVjYoNvqma7a_neP_eTIkg1pe4evl8coLmoifwFvskmvrOFi0/s320/beans-potatoes-ck-1734349-l.jpg)
Būs nepieciešamas 45-500min un sanāks 4-6 porcijas
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj1JiAInzdNuAhfyjlPzCXv7DBLp4rC-bAiEUnUPo2nVw4A5pM6kZ78DS_Y8t-021u5nU7-cVHITjL4SHnOCkz00N1rXQ5duCAcjFhPfsP4rt6XPZ8D-6Bav5ZZ9t4kIZEZv8yNtn28nO4/s320/im5ages.jpg)
350 g nomizotu sagrieztu gabaliņos kartupeļu
350 g zaļo pupiņu
1 sīki sakapāts sīpols
1 sīki sakapāts ķiploks
1 ēd.k. sakapātu pētersīļu
4 ēd.k. olīveļļas
sāls un malti melnie pipari
3 nomizoti un rupji sakapāti lieli tomāti
Kartupeļus vāra sālsūdeni 15-20 min, nokāš. Zaļās pupiņas blanšē verdošā sālsūdenī 5 min.
Nokāš sagriež nelielos gabaliņos. Panna sakarsē eļļu un apcep sīpolus , ķiplokus un pētersīļus. Pieber sāli un piparus. Pievieno tomātus un sautē 10 min. IEmaisa pupiņas un kartupeļus un sautē vēl 10-15 min. Pasniedz karstu ar lassi un chapati!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru