otrdiena, 2011. gada 8. februāris

Kartupeļu, zaļo pupiņu un tomātu sautējums

Silts launags aukstā ziemā






















Būs nepieciešamas 45-500min un sanāks 4-6 porcijas

















350 g nomizotu sagrieztu gabaliņos kartupeļu
350 g zaļo pupiņu
1 sīki sakapāts sīpols
1 sīki sakapāts ķiploks
1 ēd.k. sakapātu pētersīļu
4 ēd.k. olīveļļas
sāls un malti melnie pipari
3 nomizoti un rupji sakapāti lieli tomāti


Kartupeļus vāra sālsūdeni 15-20 min, nokāš. Zaļās pupiņas blanšē verdošā sālsūdenī 5 min.
Nokāš sagriež nelielos gabaliņos. Panna sakarsē eļļu un apcep sīpolus , ķiplokus un pētersīļus. Pieber sāli un piparus. Pievieno tomātus un sautē 10 min. IEmaisa pupiņas un kartupeļus un sautē vēl 10-15 min. Pasniedz karstu ar lassi un chapati!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru